سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در ادامه بعد از پرداختن به چیستی و انواع به بررسی مزایا و معایب این نوع از سقف‌ها پرداخته شده است.

با پیشرفت صنعت ساختمان‌سازی، استفاده از متریال‌ها و روش‌های سنتی که خیلی وقت‌گیر و همچنین پرهزینه بوده‌اند تقریبا کنار گذاشته شده است از این‌رو امروزه ساخت و اجرای ساختمان‌ها و بناهای مختلف با سرعت بیشتری قابل اجرا می‌باشد. علاوه‌بر اینکه هر یک از اجزای ساختمان‌ مدت زمانی را برای ساخت و اجرا به خود اختصاص می‌دهند یکی از اجزای ساختمان که مدت زمان بیشتری را برای ساخت و اجرا به خود اختصاص می‌دهد، سقف ساختمان می‌باشد.

بتن ریزی آخرین مرحله از اجرای سقف عرشه فولادی می باشد. بتن مورد نیاز برای یک متر مربع سقف عرشه فولادی به صورت تقریبی ۰٫۱۱ متر مکعب می باشد که ۱۱% از هزینه کل تهیه و اجرای سقف عرشه فولادی را شامل می شود.

اجرای کنترل کیفیت مناسب برای بررسی کیفیت نصب و تولید سقف عرشه فولادی.

پیمانکاری سقف عرشه فولادی حتما باید توسط یک تیم متخصص و با تجربه که میتواند از مرحله تولید تا اجرا را به نحو احسن انجام دهد اجرا شود از همین رو پیشنهاد می شود به دلیل حائز اهمیت بودن نحوه اجرا و کیفیت اجزای اصلی سقف های عرشه فولادی در استحکام ساختمان، الزاما طراحی و مراحل اجرای این سقف ها را به یک تیم پیمانکاری یا شرکت ساختمانی متخصص و با تجربه در این زمینه بسپارید.

سقف عرشه فولادی به یک سیستم سقف مهاربندی فلزی اطلاق می‌شود که از تیرها و ستون‌های فولادی تشکیل شده است. در این سیستم، تیرها به صورت افقی و به فاصله منظم در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و به ستون‌های عمودی متصل می‌شوند.

علاوه‌براین، عرشه سقف فلزی ساختمان را از فشار باد حفظ می‌کند. همچنین سقف را در مقابل فشار برف، زلزله و آتش‌سوزی مقاوم می‌کند. به‌همین‌دلیل قیمت عرشه فولادی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اجزای سازه‌ها بسیار مهم است.

ورق عرشه فولادی غیرکامپوزیت، پروفیلی ایمن و مطمئن در محل برای طرح‌ها و کاربردهای دال‌های بتنی است. نصب آن سریع، آسان و مقرون‌به‌صرفه است. این نوع عرشه فولادی در قالب‌هایی طراحی می‌شود که به‌عنوان یک تشتک فولادی دائمی برای نگه‌داشتن بتن با آرماتور عمل کند.

معمولاً کفپوش فلزی کامپوزیت به‌هم‌پیوسته کاربردهای تجاری متفاوتی دارد.

به منظور درک بهتر کاربرد و نحوه اجرای عرشه فولادی، باید با مفاهیم اولیه موجود در شکل و ساختار این سازه آشنا شد. شکل مقطع سقف عرشه فولادی عموما به صورت ذوزنقه‌ای است.

هرچند در نظر گرفتن درستی این فرضیات به شرط سقف عرشه فولادی داشتن اطلاعات دقیق از مشخصات هندسی ورق‌های ذوزنقه‌ای و رفتار مشترک المان‌های این سیستم خواهد بود.

البته برای مقاومت بیش تر این سقف ها، درون آن ها شبکه ای از آرماتور قرار می دهند.

سومین مزیت مربوط به بحث زیبایی شناسی یک سیستم عرشه فولادی است. این سیستم از نظر بصری جذاب است و اجرای درست و اصولی آن تمیز، با دوام و از نظر زیبایی مناسب است.

سقف‌های عرشه فولادی به طور کلی به صورت معمولی، کامپوزیت و قالبی وجود دارند. این نوع سقف‌ها بر اساس ویژگی‌های مختلفی مورد دسته بندی قرار می‌گیرند.

Report this page